Kunstenaar, Museum, Wandel- & Kunstroute

Andreas Schotel

  • Klant: Vrienden van Andreas Schotel
  • Locatie: Esbeek
  • Branche: Kunst & Cultuur
  • Werk: Grafisch ontwerp, huisstijl, video’s & website

Andreas Schotel was een kunstenaar die in de zomermaanden in een klein tuinhuisje in de bossen van Esbeek verbleef. De van oorsprong Rotterdammer verruilde de grote drukke stad in de zomer graag voor de mooie natuur van Esbeek. Hier legde hij het boerenleven, de natuur maar ook alledaagse dingen vast in talloze schetsten, aquarellen en etsen.

In 2009 opent het Andreas Schotel Museum. Daarna volgde de aanleg van een wandel- & kunstroute met werk van de kunstenaar op de route en tientallen sculpturen en andere kunstitems. Pulles Media Design werd gevraagd voor talloze grafische uitingen, plattegronden, brochures, folders, video’s en een website.

 

Ontwikkeling en realisatie

Huisstijl & Grafisch werk

Hier een kleine greep uit de vele uitingen voor de Vrienden van Andreas Schotel. De plattegrond is een gedetailleerde weergave van de route door Esbeek waarbij alle kunstwerken zijn ingetekend. 

Je kunt de folder en brochure op de website van Andreas Schotel downloaden, of je haalt de gedrukte versie bij Cafe Schuttershof. Have Fun!

on Air

Website Andreas Schotel

Volledig in de huisstijl van Andreas Schotel is de website ontwikkeld. Boordevol informatie over de kunstenaar, prachtig beeldmateriaal, plattegrond en routebeschrijving van de kunstroute, verschillende video’s, geocaching… Noem maar op. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje!

in beweging

Video’s Andreas Schotel

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. En we vinden het veel te leuk om leuke video’s te maken. Bekijk hier enkele video’s die Pulles Media Design maakte voor De Vrienden van Andreas Schotel