Stoffenwinkel

De Lappenkraam

  • Klant: De Lappenkraam
  • Locatie: Hilvarenbeek
  • Branche: Stoffenwinkel
  • Werk: Logo, huisstijl, gevelontwerp, & visitekaartjes

Op het bedrijventerrein de Slibbroek bevindt zich stoffenwinkel De Lappenkraam. Het aanbod bestaat uit effen stoffen, kinderstoffen, kledingstoffen tot bedrukte tricot en meer.

Naast de fysieke winkel is er ook een online stoffenshop en staan de eigenaren van De Lappenkraam op verschillende markten en beurzen dor het hele land.

In 2020 waren ze toe aan make-over van de uitstraling van het bedrijf. Hier komt Pulles Media Design in beeld. Dat resulteerde in een nieuw logo, visitekaartjes, huisstijl en het ontwerp van de voorgevel van de fysieke winkel.

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Een vereiste voor het nieuwe logo was dat de herkenbaarheid overeind bleef en maar dan in een nieuw, vlot en hip jasje. Duidelijkheid, herkenbaarheid maar toch speels door de uitgelijnde en opgeknipte typografie

Dit frisse gevoel hebben we doorgetrokken in de kleuren en huisstijl van de andere uitingen. Zo spreekt het de nieuwe hippe doelgroep aan, maar ook de oudere non-nonsense generatie. Niet lullen maar poetsen.. uhm.. knippen en naaien.

Raambestickering

Voorgevel De Lappenkraam

Hoe mooi is het als je ontwerp een gigantisch podium krijgt? Heel mooi. Pulles Media Design ontwikkelden een ontwerp voor de gevel van de fysieke winkel van de Lappenkraam. Zo mooi dat er we er een filmpje aan gewijd hebben.

Boarding & banners

Signing

Een straatbord, gevelontwerp en banner voor op de website. Volledig in huisstijl. Hier wordt je toch vrolijk van. Een website hadden ze al, ben je daar benieuwd naar? Klik op de button hieronder.