Equipment

Nextech B.V.

  • Klant: Nextech B.V. Equipment
  • Locatie: Udenhout
  • Branche: Machines en toebehoren voor de bosbouw- en recyclingsector
  • Werk: Logo, huisstijl, website, video’s & grafisch werk

Met jarenlange ervaring in de machinebranche merkt Jasper Fouchier dat er nog veel ruimte is om zelf een onderneming te starten in deze branche. Zo is in 2019 Nextech B.V. geboren.

Nextech levert machines, uitrustingsstukken & slijtdelen voor de sloop, recycling & bosbouwsector. Aan Pulles Media Design de vraag om te helpen deze mooie, nieuwe onderneming visueel op de kaart te zetten.

Dat resulteerde in een krachtig logo die van het beeld af spat, een professionele huisstijl, een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website en nog veel meer reclame uitingen.

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Een logo dat techniek en vernieuwing combineert. Het beeldmerk visualiseerd twee pijlen die staan voor vernieuwing, recycling en vormen samen een X. Deze X gebruiken we dan weer in het woordmerk. De kleuren en vormen trekken we door in de rest van de huisstijl, zoals je hier kunt zien in het ontwerp van de visitekaartjes en de bestickerde aanhanger waar heel Nederland mee doorkruist wordt.

on air

Website Nextech B.V.

Voor de website van Nextech B.V. is alles uit de kast getrokken. De website sluit naadloos aan op de huisstijl, is natuurlijk volledig responsive en bevat een social media feed die automatisch update het plaatsen van een nieuwe post. Daarnaast zit er een digitale catalogus ingebouwd met het actuele aanbod.

Live zien? Klik hieronder!

in beweging

Animatie Nextech B.V.

Het idee van het logo komt helemaal tot uiting in deze animatie. De vooruitgang en recycling idee komt volledig tot zijn recht.