Jouw weg naar je nieuwe ritme

Hartleiders

  • Klant: Hartleiders
  • Locatie: Hilvarenbeek
  • Branche: Psychische begeleiding & coaching
  • Werk: Logo, huisstijl, website & grafisch werk

In 2022 begint Joey Touwslager als psycholoog zijn nieuwe praktijk Hartleiders. Hij spitst zich toe op jongvolwassenen die hartploblemen hebben en daarmee tegen problemen aanlopen in hun leven.

Pulles Media Design hielp hem met het opzetten van zijn uitstraling. Dit resulteerde in een supervet logo, grafisch werk en een prachtige website. Vind je ook niet?

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Het beeldmerk van het logo bestaat uit een hartvormig palmblad in 4 kleuren. Het hart gedeelte hoef ik niet uit te leggen lijkt me, maar de palmtak was in vroegere tijden het symbool van overwinning.

Een organisch logo die door de dikte ook veel kracht uitstraalt. In de letters herken je een flow, levenslijnen een proces. Maar ook een horizon.

Deze flow wordt doorgetrokken in de andere uitingen zoals je hier ziet in het visitekaartje.

on Air

Website Hartleiders

Een rustig en kalme website. Niet te veel prikkels, makkelijk om binnen te komen. Er is veel gebruik gemaakt van organische vormen en natuurlijke kleuren en elementen. 

De website past zich aan op elk appartaat en bevat onder andere een plek waar recensies geplaatst kunnen worden en een contactformulier voor eenvoudig en laagdrempelig contact.

Illustraties

Grafisch werk

Ook de icoontjes die op meerdere plekken terugkomen zijn in lijn met bovenstaande filosofie. Organisch en met een natuurlijke vibe. Om dat kracht bij te zetten is gekozen voor een strakker overall lettertype.