Toneelverenging

In De Kèkert

  • Klant: Toneelvereniging In De Kèkert
  • Locatie: Esbeek
  • Branche: Toneelvereniging
  • Werk: Logo, website, webshop, video’s & grafisch werk

Toneelvereniging “In de Kèkert” is een actieve en enthousiaste groep toneelspelers, die al een flinke staat van dienst heeft. Ze hebben als hoofddoelstelling de bezoekers en de spelers te vermaken. Ze spelen minimaal 1 stuk per jaar, maar soms ook wel 3.

Pulles Media Design werdt ingeschakeld en verzorgde een nieuw logo, een website met ticketverkoop mogelijkheden en jaarlijks een videoregistratie van de toneelstukken evenals een poster voor de aankondiging.

Ontwikkeling en realisatie

Logo In De Kèkert

Het zal niet voor iedereen meteen duidelijk zijn wat “In de Kèkert” precies betekend. Vooral niet als je van boven de rivieren komt. Eigelijk is het heel simple: in de kijkert, ofterwijl in de spotlights staan. Dat is ook het idee van het logo. Een kijker in de kijker. Strak en to the point.

on Air

Website/Webshop

Op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, bekijken wat het aankomende toneeluitvoering is en daar dan ook gelijk online kaartjes voor kunnen kopen. Op de website van In de Kèkert kan het allemaal. Je kunt je eigen stoel kiezen, en de beheerder kan doormiddel van een app op je telefoon deze tickets scannen bij binnenkomst zodat er geen ruimte meer is voor errors. Handig!

In beweging

Videoregistraties In De Kèkert

Elk jaar wordt Pulles Media Design gevragen om een videoregistratie te maken van de toneeluitvoeringen. Leuk voor later en handig als je niet kunt komen kijken op de speeldata. Dan kun je het gewoon lekker terugkijken. Goed he!