DE ULTIEME SMAAKSENSATIE

Roots Foodbar

  • Klant: Roots Foodbar
  • Locatie: Hilvarenbeek
  • Branche: Horeca | Restaurant
  • Werk: Logo, huisstijl, website, video’s & grafisch werk

Alweer 13 jaar geleden begonnen Koen Fleskens en Jeroen Heuvelmans het gezellige tapasrestaurant Cabana in Hilvarenbeek. Na 10 mooie en goede jaren was het tijd voor nieuwe start en werd Roots Foodbar geboren.

Hier kwam Pulles Media Design in beeld. Samen met de jongens werd een compleet nieuw concept verzonnen wat resulteerde in een stoer bedrijfslogo, huisstijl, website en allerlei verkwikkende campagnes. See for yourself!

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Terug naar de kern, diepgeworteld. Puur en eerlijk voor dier en natuur omgetoverd in culinaire kunstwerkjes. Dat is wat Roots is en moet uitstralen.

Met dit in het achterhoofd heeft Pulles Media Design het logo en de huisstijl voor Roots ontwikkeld. Met het ene been in de natuur en met het andere been in de gastronomie. Dat is terug te vinden in de uitingen van de foodbar in Hilvarenbeek.

on Air

Website Roots Foodbar

De eigentijdse aanpak moet natuurlijk ook doorgetrokken worden in het ontwerp van de website. Het strakke donkergrijs gecombineerd met frisse kleuren dienen als basis voor deze website. De kunstzinnige foto’s van Lisa Klappe binden het geheel bijeen. De website is voorzien van een overzichtelijke menukaart, een video/fotogallery en een geïntegreerde module om eenvoudig te reserveren.

Prikkel je zintuigen

Roots Diningclub

In de tijd van Cabana gaven ze al mooie feestjes maar in de Roots periode werden culinaire hoogtepunten bereikt. Een daarvan waren de avondvullende culinaire events: Roots Dining Club. Entertainment, culinair en muziekaal genieten en een geweldige afterparty. Alle ingredienten voor een vette avond.

Pulles Media Design heeft steeds de aankondigingen en de films gemaakt voor deze drukbezochte avonden.

in beweging

Video’s Roots Foodbar

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. En we vinden het veel te leuk om leuke video’s te maken. Bekijk hier enkele hersenspinsels van Pulles Media Design meets Roots Foodbar.