Trouwambtenaar, spreekster & psycholoog

EchtSprekend

  • Klant: EchtSprekend
  • Locatie: Esbeek
  • Branche: Spreekster, Trouwambtenaar & Psycholoog
  • Werk: Logo, huisstijl & website

Duizendpoot Wiesje heeft de stap gewaagd. Ze is voor zichzelf begonnen met haar onderneming: EchtSprekend. Deze welbespraakte dame verzorgd voor jullie mooie woorden bij jullie bruiloft en verbindt jullie graag in het echt. Ga je niet trouwen maar wil je wel een leuke gastvrouw of spreekster bij een ander soort evenement of ceremonie? Daar draait ze haar hand ook niet voor om.

Waarom ik haar een duizendpoot noem? Ze is daarnaast namelijk ook nog psycholoog met een eigen praktijk aan huis. Lichaamsgerichte therapie en medische psychologie is haar ding. Pulles Media Design mocht het logo maken, een bijpassende huisstijl en de website ontwikkelen. Superleuk!

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Het logo bevat de letters E en S, waarbij de E aangezien kan worden als een mensfiguur en de S als een boeket, microfoon of zelfs spreekgestoelte. De vrolijke pastelkleuren passen precies bij Wiesje. Als je haar ziet zul je dit waarschijnlijk ook terugzien in haar kledingstijl. Daarnaast zijn er bijpassende icoontjes ontworpen en een raamsticker voor op de praktijk.

In het vervolg zullen er nog meerdere uitingen ontworpen worden zoals visitekaartjes, briefpapier en trouwcertificaten. Dus hou het in de gaten.

on Air

Website Echtsprekend

Ook de website is echt sprekend Wiesje. Een duidelijk splitsing op de landing page tussen de spreekster kant en de psychologise kant leidt je naar de juiste afdeling. Naast het grafische werk versterken de prachtige foto’s, gemaakt door Michel Klop Fotografie, het geheel.