Vinologisch

Wijn & zo

  • Klant: Wijn & Zo
  • Locatie: Esbeek
  • Branche: Wijnboeren, wijngaard
  • Werk: Logo, huisstijl & website

Ze zeggen weleens dat Brabanders Bourgondiërs zijn, maar in Esbeek doen ze daar graag nog een schepje bovenop. Hier maken ze namelijk wijn van eigen bodem. Wijn&zo is een echt familiebedrijf en ze hebben een eigen wijngaard waar ze al jarenlang succesvol rode en witte wijn produceren. Zoon Pim en moeder Dianne werken samen voor het beste resultaat. Daarnaast importeren ze de beste wijnen vanuit de hele wereld en geven advies en workshops.

Op hun beurt vroegen ze Pulles Media Design om advies. De uitkomst daarvan is het ontwikkelen van een professioneel logo, huisstijl en website.

Ontwikkeling en realisatie

Logo & Huisstijl

Het logo van Wijn&zo is een strak logo. Misschien niet het eerste wat je denkt bij wijn. Maar je denkt ook niet gelijk aan een klein dorpje in Nederland als je aan wijn denkt. Precies! Dit is iets nieuws, iets gedurfd.

Ook verzon Pulles Media Design de slogan, Vinologisch. Die hoeven we denk ik niet uit te leggen, dat lijkt me vrij… logisch.

on Air

Website Wijn & Zo

Strak gecombineerd met romantiek. Dat is de website van Wijn&zo. De website bevat een oogstrelend overzicht van de heerlijkste wijnen, die met een paar klikken zijn te bestellen. Daarnaast hou je eenvoudig het rijlen en zeilen van het familiebedrijf bij in het nieuws/agenda pagina.

Proost!

Made in Esbeek

Video

In het kader van de ondernemersavond (Made in Esbeek) in Esbeek heeft Pulles Media Design in samenwerking met Michel Klop Fotografie en Wijn&zo deze video gemaakt. Met een knipoog uiteraard ;).